Paard & Hond Dierenfysiotherapie Smith  
 
Erkend volgens Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij DierenDierenfysiotherapie Smith

Dierenfysiotherapie Smith richt zich op klachten van het bewegingsapparaat van paarden en honden. Kundige begeleiding van uw dier tijdens revalidatie, het voorkomen van problemen of training van uw dier.

Contact 

Gediplomeerd dierenfysiotherapeut

Dierfysiotherapie houdt zich bezig met alle klachten aan het bewegingsapparaat van dieren. Na de 4-jarige HBO opleiding tot fysiotherapeut kan de opleiding Dierfysiotherapie gevolgd worden. Een dierenfysiotherapeut is verplicht zich te registreren in het Diergeneeskunderegister.
Dierfysiotherapie wordt ingezet om allerhande problemen aan het bewegingsapparaat van uw paard of hond te voorkomen of te verhelpen. 

Foto door Lucie Hošová van Unsplash


Behandeling aan huis of op stal

Een behandeling van uw hond vindt plaats in Burgum op de locatie van A7 Noord Dierenartsen of bij u thuis. Behandeling van uw paard is op de stalling waar uw paard staat. Mijn werkgebied is in Friesland, Groningen en Drenthe. De tarieven van een behandeling en de reiskosten zijn te vinden bij Contact&Tarieven.

Verschillende behandelmogelijkheden

Tijdens een behandeling maak ik gebruik van mobilisaties van gewrichten/wervelkolom, massage ter ontspanning van spieren en Dry Needling.

In overleg met de eigenaar wordt er een anamnese en een behandelplan gemaakt, hierna wordt er met de behandeling gestart.

Locatie: A7 Noord Dierenartsen, Eilingsloane 18 Burgum.
 

 

"Dierenfysiotherapie is een beschermde titel, pas na de 2,5-jarige opleiding dierenfysiotherapie, ben je erkend dierenfysiotherapeut geregistreerd in het Dierengeneeskunderegister"